Anbefaling af madras fra by KlipKlap

Posted af myCOPENHAGENkid . den

Jeg elsker, elsker, elsker den.

Har du børn, har du også hurtigt opdaget, at al leg foregår i gulvhøjde - bogstaveligt talt. Jeg har ikke noget imod at sidde på gulvet, men ærligt talt har jeg egentlig mest lyst til at smide mig på sofaen efter en lang arbejdsdag. Derfor er by KlipKlap madrassen en all time favorit.

Multimadrassen er en lege- og tumleplads og det bruger vi den til hver eneste dag. Men vi bruger den også til gemmelege, solseng og som ekstra sofa eller seng, når vi har overnattende gæster. Vi slæber den gladeligt fra stuen, til børneværelset og videre til altanen, for den kan bruges alle stederne. Vores søn har gylpet, spildt og kastet sig rundt på den, bidt i den og hevet af alle kræfter i knapperne og alligevel ser den ud som ny både i materiale og form. Den er utrolig slidstærk og det er på trods af, vi har den helt lyse model. Og så er den oven i købet meget pæn at se på.

Prisen? Ja, den er i den høje ende og vi gjorde os da også vores overvejelser, inden vi foretog investeringen, men den har betalt sig selv tifoldigt igen og jeg kan kun give den mine bedste anbefalinger herfra. Det er forkælelse til hele familien.

Se min anbefaling her


Rart at vide


Del mit opslag← Ældre indlæg Nyere indlæg →


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver godkendt, inden de publiseres