Find den rette madras

Vælg den rette madras til din Babybay bedside crib.

En god madras skal være temperaturregulerende, fugtabsorberende og have høj luftcirkulation. Læs kort om forskellene på vores Babybay madrasser herunder. 

  • Skummadras (basis): Klassisk skummadras. Den er fin og rimelig fast og skummet er tilpas blødt til, at madrassen føles fin at ligge på. Jeg vil dog anbefale at opgradere til hvilken som helst af de øvrige madrasser, hvis man har råd til det.

  • Kapokmadras (God): Kapok er temperaturregulerende, allergivenlig, og økologisk. Vi har en almindelig og en LUX, hvor den almindelige er temmelig fast/hård. Betrækket kan ikke maskinvaskes.

  • Koldskumsmadras (Rigtig god): Madras af HR (high resistant) koldskum og med økologisk, GOTS certificeret betræk. Fordelene ved en koldskumsmadras er, at den er dejlig blød at ligge på og så er den allergivenlig, fugtabsorberende og har god luftcirkulation.
  • Kokosmadras med uld (Premium): Lavet af naturens bedste materialer. Naturlig kokosmadras med økologisk, GOTS certificeret betræk i uld og bomuld. Madrassen er åndbar, allergivenlig og temperaturregulerende.

  • LUX Kapokmadras (Premium): Kapok er temperaturregulerende, allergivenlig og økologisk. Denne LUX model har mere fyld end den almindelige kapokmadras og har derfor en god fasthed uden at være for hård. Betrækket kan ikke maskinvaskes.
  • Intense AngelWave (Premium): Dette er Babybays mest eksklusive skummadras, som er temperaturregulerende, fugtabsorberende og har høj luftcirkulation. Den er ikke økologisk som kapok- og kokosmadrassen, men føles blødere da den er fremstillet af skum.

Mange vælger desuden at tilføje en rullemadras.

Læn dig tilbage og lyt

Jeg fortæller lidt om fordele og ulemper ved de forskellige madrasser, så bare læn dig tilbage og lyt. Denne video blev dog lavet inden jeg fik min egen kokosmadras og koldskumsmadras hjem.

Hvilken madras skal du vælge til din Babybay bedside crib?