Vi har desværre ikke gratis retur eller ombytning, til gengæld har vi hurtig levering og hele 365 dages fuld returret.

Her kan du bestille print-selv returlabel med GLS eller PostNord. 

Du skal vælge, om du vil returnere en lille eller stor pakke (0-5  kg) og maks 50 cm eller en stor pakke (5-20 kg)

Køb GLS returlabel 0-5 kg (73 kr)
Køb GLS returlabel 5-20 kg (121 kr)

Køb PostNord returlabel 0-5 kg (73 kr)
Køb PostNord returlabel 5-20 kg (130 kr)

Bliver fragten dyrere end den fragt du har købt, hvis du anvender vores returportal, trækker vi pengene for den ekstra fragt fra det beløb, vi refunderer.

OBS: Hvis pakken måler mere end 200 x 300 cm eller vejer over 20 kg kan du ikke bruge denne returportal. Vejer den mere end 20kg skal pakken deles op i to. Kontakt venligst info@mycopenhagenkid.com for hjælp.

Køb selv returlabel

Du er også velkommen til at sende din pakke med et returlabel, som du køber et andet sted (ikke DAO). I så fald skal du bare huske at vedlægge en seddel med dit ordrenummer, navn, telefonnummer og email adresse og sende pakken til:

my copenhagen kid, C/o Parcelfeeder A/S
Midtager 29
2605 Brøndby

Varen skal være forsvarligt indpakket, returneres ubrugte, i original emballage og i samme stand, som da du modtog dem.

Der kan gå op til 8 dage inden vi refunderer pengene. Du modtager en besked på mail, når vi har refunderet pengene til dig.

Hvis fragten bliver dyrere end den fragt du har købt, trækker vi pengene for den ekstra fragt fra det beløb, vi refunderer.

Du kan ikke sende retur med DAO, da de leverer om natten, hvor der ikke er nogen til at tage imod pakken på vores lager. Husk at sende pakken til erhvervsadresse, da vi ikke afhenter i pakkeshop.

Ønsker du en anden vare/størrelse?

Jeg anbefaler, at du laver en ny ordre på den ønskede vare - og returnerer den første. Herved sikrer du dig, at den vare du ønsker dig, ikke bliver solgt til anden side, før returpakken kommer tilbage til os.