Vi har desværre ikke gratis retur eller ombytning, til gengæld har vi hurtig levering og 30 dages fuld returret.

Her kan du bestille print-selv returlabel med GLS eller PostNord. 

Du skal vælge, om du vil returnere en lille eller mellem pakke (0-1 eller 1-5kg) og maks 50cm eller en stor pakke (5-20kg)

Køb GLS returlabel 0-1 kg (58 kr)
Køb GLS returlabel 1-5 kg (70 kr)
Køb GLS returlabel 5-20 kg (116 kr)

Køb PostNord returlabel 0-5 kg (71 kr)
Køb PostNord returlabel 5-20 kg (121 kr)

Bliver fragten dyrere end den fragt du har købt, hvis du anvender vores returportal, trækker vi pengene for den ekstra fragt fra det beløb, vi refunderer.

OBS: Hvis pakken måler mere end 200 x 300 cm eller vejer over 20kg kan du ikke bruge denne returportal. Vejer den mere end 20kg skal pakken deles op i to. Kontakt venligst info@mycopenhagenkid.com for hjælp.

Køb selv returlabel

Du er også velkommen til at sende din pakke med et returlabel, som du køber et andet sted (ikke DAO). I så fald skal du bare huske at vedlægge en seddel med dit ordrenummer, navn, telefonnummer og email adresse og sende pakken til:

my copenhagen kid, C/o Parcelfeeder A/S
Midtager 29
2605 Brøndby

Husk at sørge for, at varen er forsvarligt indpakket. Varerne skal returneres ubrugte, i original emballage og i samme stand, som da du modtog dem.

Der kan gå op til 8 dage inden vi refunderer pengene. Du modtager en besked på mail, når vi har refunderet pengene til dig.

Hvis fragten bliver dyrere end den fragt du har købt, trækker vi pengene for den ekstra fragt fra det beløb, vi refunderer.

Du kan ikke sende retur med DAO, da de leverer om natten, hvor der ikke er nogen til at tage imod pakken på vores lager.