my copenhagen kid er en dansk blogshop (blog & webshop) med familietestet børneudstyr i smukt design og lækker kvalitet.

Alle produkterne er håndplukket og testet af os selv og vores børn. Vi har skrevet en udførlig anbefaling til dig ved hvert produkt - så er du sikker på at vælge helt rigtigt.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Lailah og er mor til Sylvester på 11,  Irma på 7 og Esther på 5 år. Sammen med min mand, Rune, har vi skabt denne blogshop.

Den startede som et hobbyprojekt, som vi lavede om aftenen efter arbejde, madlavning og putning og fordi vi simpelthen ikke kunne lade være!

Mit drømme- og yndlings-fritidsprojekt vokser dag for dag og fylder heldigvis en del i vores hverdag. 

Om my copenhagen kid

”Blogshop? Hvad skal jeg med sådan en?”, spørger du måske

Som ny forælder bliver du en del af en helt ny verden. En verden fuld af udstyr! En jungle af mærker, du tidligere ikke vidste eksisterede er nu hovedemnet under middagene med vennerne.

Som førstegangsforældre kan det være svært at gennemskue, hvilket babyudstyr man bare ikke kan leve uden og ikke mindst hvad man godt kan undvære.

Vi brugte selv oceaner af tid på at forhøre os hos venner
og læse side op og side ned af blogs og brugertests og anmeldelser
for at finde det helt rigtige til guldklumpen.

Men helt ærligt, det havde været meget nemmere, hvis der var nogen, der bare kunne have vist os et sted, hvor vi kunne få alle de lækre ting uden at skulle navigere uden om hundredevis af mindre attraktive produkter. Det gør vi her.

Vi har håndplukket produkterne ud fra vores egne og venners anbefalinger og vi ved, at du bliver glad for dem i lang tid.

Tak fordi du kigger forbi. 

Om os bag my copenhagen kid