Sådan vælger du den rigtige dyne til dit barn

En god nattesøvn kan være afgørende for, om det bliver en dag med grin og ballade eller om det bliver en dag med tårer og frustrationer. Her kan den rigtige dyne gøre en forskel.

Vi har tre forskellige typer dyner her hos my copenhagen kid og de kan alle forskellige ting. 

Kort fortalt

Kapok (God): Kapok har SÅ mange gode kvaliteter. Kapok er temperaturregulerende, allergivenlig, økologisk og bæredygtig. Kapokdynen er ikke så #fluffy" som dyner med andet fyld. 

Majsfiber (God): Blød og luftig (og miljørigtig) dyne der minder om en "almindelig" dun-dyne. Den er mere luftig end kapokdynen, men ikke så lækker som ulddynen og dundynen.

Dyne med uld (Premium): Eksklusiv og lækker, lækker dyne med den fineste, økologiske merino uld og med et silkeblødt og 100% økologisk betræk. Super luksus!

Kapok babydyne

Dyne med kapok - lidt længere fortalt

Hvis du vil være sikker på, at putte dit barn i det mest økologiske, bæredygtige og allergivenlige materiale, der nærmest findes på denne jord, så sig hej til Kapok.

Kapok er et 100% økologisk, allergivenligt og blødt naturmateriale. En dyne med kapok er varmeregulerende og svedtransporterende, så barnet er sikret en tør og behagelig søvn hele natten igennem.

To afgørende punkter

Kapokdynen er ikke så luftig, som dyner med andet fyld. Dynen kræver at du har en tørretumbler, når du en sjælden gang skal vaske den.

Cocoon babydyne med merino uld

Dyne med merinould

Et eksklusivt soveprodukt er Cocoons uld-dyne. Dynen er lavet af den fineste, økologiske Merino uld med et silkeblød og 100% økologisk betræk. 

Merinould er ikke kun et vintertilbehør. Uld har en fantastisk evne til at hjælpe kroppen med at regulere temperaturen. Uldens isolerende hule fibre skaber en termoregulerende effekt der sørger for, at fugten konstant kan passere igennem. 

Dyne Amazing Maize

Blød og lækker dyne fra Cocoons miljøvenlige Amazing Maize serie med betræk i økologisk bomuld. Amazing Maze dynen er nok den dyne, der minder mest om en "almindelig" dun-dyne. Den er mere luftig end kapokdynen, men ikke nær så lækker som ulddynen og dundynen.

Materialet er 100% nedbrydeligt og genanvendeligt, fremstillet af den overskydende majsstivelse fra majsproduktion. Majsfibre gør, at produkterne er vandafvisende, allergivenlige og temperaturregulerende.

Puden er den slags, som man synker lidt ned i uden at ramme bunden og uden at ens hoved ligger ovenpå ligesom på en luftmadras eller meget hård pude. Helt perfekt, hvis du spørger mig.

Hvornår skifter man til juniordyne?

Når dit barn er højere end 90 cm, er det på tide at skifte til en juniordyne. En juniordyne er 140 cm lang og holder typisk til dit barn er 120-125 cm høj. Herefter er dit barn så langt, at jeg anbefaler en voksendyne.