5 fordele ved en slyngevugge

1. Baby sover længere og mere roligt

For et spædbarn er den første tid i verden overvældende. Sanserne stimuleres helt anderledes uden for mors trygge mave, for nu skal nye dufte, lyde og indtryk opleves. Det kan være årsag til, at din baby får svært ved at finde ro, selv når trætheden melder sig.

I en slyngevugge genskaber du varmen og nærheden fra tiden i livmoderen. De lette, vuggende bevægelser virker beroligende og hjælper din baby med at falde til ro og ofte videre i søvn.

Mange forældre oplever, at babyen får en god søvnrytme, når de putter barnet i en slyngevugge. Babyen sover længere og mere roligt og det giver tid og overskud til dig.

2. Nem at tage med

I hverdagen hjælper slyngevuggen til korte lure og lange søvnstræk. Babyen sover trygt og uforstyrret både ude og hjemme, tæt omsluttet af de bløde stofsider i slyngevuggen.

Vuggen nemt pakkes sammen i den medfølgende pose og tages med på besøg hos familie og venner.

3. Ergonomisk og sikker

Din nyfødte baby sover op til 20 timer i døgnet, og det er derfor afgørende, at den lille ligger rigtigt. En slyngevugge er en ergonomisk og sikker soveløsning, som med sin bløde udformning følger kroppen og understøtter rygsøjlens udvikling.

Slyngevuggens bevægelser stimulerer samtidig balanceorganet i øret, som sørger for, at babyens motorik forbedres.

4. Afhjælper kolik og refluks

Den gode søvn er yderst vigtig (og næsten alt-overskyggende) i hverdagen, men mange nybagte familier presses, hvis deres baby har kolik eller refluks.

Heldigvis kan en slyngevugge gøre en markant forskel. I vuggen oplever din kolikramte baby en øjeblikkelig tryghed, som får ham eller hende til at slappe af, så gråden sænker sig.

På samme måde kan slyngevuggen afhjælpe refluks, fordi babyens hoved kan hæves i vuggen, så mavesyren ikke løber tilbage gennem spiserøret.

5. Prøv slyngevuggen gratis i 14 dage

De fleste børn elsker slyngevuggen, men hvordan kan du vide, om dit barn også gør det? Kun ved at prøve den.

Prøv slyngevuggen og/eller vuggemotoren hjemme hos dig selv i 14 dage. Hvis det virker, så beholder du den selvfølgelig bare og hvis det ikke gør, så sender du den retur.