MORS DAG
14. MAJ

2023-05-14T00:00:00+0000

Find gaven her

Find gaven til Mors Dag

Kender du en mor, der fortjener at blive marineret i forkælelse? Jeg har samlet de bedste gaver til Mors Dag den 14. maj. Der er både gaver til din egen mor, en kommende mor eller til moren til jeres børn.

Mine 3 bedste bud

Hvis jeg skulle udvælge de tre gaver jeg, som mor til tre børn, ville blive allergladest for, så må det være de her tre ting:

1. En sød tanke

Hvorfor? For hver gang jeg ser på armbåndet, minder det mig om mine børn. De små blå prikker danner nemlig i morsekode ordet “mor”.

Armbånd: 300,-
Image

2. "Ikea"-tasken

Hvorfor? Fordi jeg ikke behøver at begrænse mig. Jeg knus-elsker den her store, rummelige taske, fordi der altid er plads til alt hvad jeg har brug for + lidt ekstra. En slags pæn Ikea taske. Du finder dem i mange farver og mønstre fra Studio Feder og Linge Particulier.

Taske: fra 350,-
Image

3. Mig-tid

Hvorfor? Fordi jeg er pokkers godt selskab ;-) Jeg elsker mine børn, men som mor til tre små øgler kan man godt savne et øjeblik for sig selv uden at nogen råber "Moooar".

Jeg ønsker mig et par timer i eget selskab med en voksenbog som denne, der kan få mig til at tisse i bukserne af grin.

Bog til mor: 199,-
Image

Ok, skal du lige have et par stykker mere?

Velvære

"Den bedste creme jeg nogensinde har haft", er min venindes kommentar til den her creme.

Jeg bruger selv den lækre body lotion hver eneste morgen. Den får mig til at føle mig frisk og velplejet.

Body lotion: 389,-
Image

Til en solskinsdag

Det er vigtigt at beskytte øjnene når man er ude og trille med barnevognen eller hænger ud på cafe med veninderne - eller hvad man nu kan bruge som undskyldning for endnu et par smarte briller. 

Solbriller: 399,-
Image

Følelsen af Luksus

Det virker måske nærmest FOR simpelt. Men super dejlig måde at blive forkælet på, er med en t-shirt i høj kvalitet. Den kan bruges til alt og det kan vi damer altså bare li´. Jeg har selv den her og er praktisk taget flyttet ind i den!

T-Shirt: 350,-
Image
1-3 dages levering
30 dages fuld returret
4,8 på Trustpilot

Få mere inspiration

Følg my copenhagen kid på Instagram #mycopenhagenkid

Loading image #
Mors Dag,
/6