Find den rigtige bedside crib

Det kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i alle Babybay’s produkter.

Følg disse 7 simple trin og find den bedside crib og det tilbehør, der passer til dit behov. (Denne guide er kun online og kan ikke købes). 

Trin 1: Mål højden på din seng

Start med at måle højden på voksensengen (fra gulvet til det øverste af topmadrassen).

Er voksensengen under 53cm er Original, Midi og Maxi sandsynligvis noget for jer og er sengen over 53cm, så kig på Babybay Boxspring og XXL sengene.

Trin 2: Vælg Babybay seng

Se forskellene på vores seks Babybay senge herunder.

 • Original: Lav og smal. Er forholdsvis lille og fin og passer godt, hvis du bor småt. Babyen kan passe sengen indtil de er 9 mdr. Har vundet "Bedst i test".
 • MaxiLav og bred. Er bredere end Babybay Original og hvis du har pladsen, ville jeg vælge den alene fordi barnet får lidt mere plads og fordi babyen kan passe sengen indtil de er 14 mdr.
 • Boxspring (populær): Høj og bred. Er til dem, der har en høj forældreseng (over 53cm). Babybay Boxspring er både høj og bred uden at være i nærheden af at fylde så meget som en tremmeseng. Babyen kan passe sengen indtil de er 14 mdr.

 • Boxspring Comfort Plus: Høj og bred. Er magen til Boxspring sengen, men her følger et gitter med, som sidder fastmonteret på Babybay sengen.
 • XXL: Høj og ekstra bred og lang. Er den største af Babybay sengene. Barnet kan passe sengen indtil de er 20 måneder og du kan købe et ekstra højt gitter til den, så sengen kan stå for sig selv og bruges som tremmeseng. 

Bedside crib fra Babybay
Trin 3: Vælg madras

En god madras skal være temperaturregulerende, fugtabsorberende og have høj luftcirkulation. Læs kort om forskellene på vores Babybay madrasser herunder. 

 • Skummadras (basis): Klassisk skummadras. Den er fin og rimelig fast og skummet er tilpas blødt til, at madrassen føles fin at ligge på.

 • Kokosmadras (God): Naturlig kokosmadras, som er lavet af naturmaterialer, der beskytter mod husstøvmider. Den åndbar og rigtig god til prisen.
 • Kapokmadras (God): Kapok er temperaturregulerende, allergivenlig, økologisk og bæredygtig. Madrassen er temmelig fast, hvilket man anbefaler til babyer, men nogle er til det og andre er ikke. 
 • Kapokmadras LUX (Premium): Kapok er temperaturregulerende, allergivenlig, økologisk og bæredygtig. Denne kapok LUX madras har mere fyld og føles dermed blødere end den almindelige kapok madras. 
 • Intense AngelWave (Premium): Dette er cremen af cremen og det er Babybays mest eksklusive madras, som er temperaturregulerende, fugtabsorberende og har høj luftcirkulation. 

Se en oversigt over madrassernes egenskaber her.

Mange vælger desuden at tilføje en rullemadras.

Babybay crib

Trin 4: Vælg lagener

De fleste køber 2-4 lagner til deres Babybay.

Jeg anbefaler at man køber vådliggerlagen for at beskytte madrassen og bomuldlagen til at lægge over, da det er dejlig blødt.

De bomuldslagner hvor man får mest value for money og som også er økologiske og GOTS certificeret er vores egne lagner til Original og XXL sengene.

SE ALLE LAGNER HER

Trin 5: Vælg sengerand

Du kan vælge at pynte babysengen med en dejlig, blød sengerand. Sengeranden sikrer samtidig barnet mod hårde stød på sengekanten.

  Udover sengerandende fra Babybay passer de fine sengerande fra Konges Sløjd også til Babybay XXL. De er dog for lange til de øvrige Babybay modeller.

  Mange vælger alligevel at købe sengeranden fra Konges Sløjd eller That's Mine til deres Babybay, selvom den er for lang. Så folder de den blot rundt, ligsom på billedet herunder, hvor sengeranden er foldet om den ende op mod væggen.

  SE ALLE SENGERANDE HER

  Trin 6: Sengelomme, uroholder eller andet til at pynte?

  • Sengehimmel: Vil du skabe en lys og luftig hule til din baby, så kan du vælge at tilføje en sengehimmel. Den fås bare i én størrelse til alle Babybay modellerne. Husk at købe både sengehimmel og himmelstang.

  • Sengelomme: Jeg kan anbefale en sød og praktisk sengelomme til at holde styr på sutter, babylegetøj, nusseklud eller andre små sager. Vi har dem med flere mønstre.

  • Sengetøj: Vi har et stort udvalg af babysengetøj.

  • Uroholder: Du kan også give babyen lidt at kigge på, når den lille ligger der i sengen. Uroholderen findes i flere farver og vi har et stort udvalg af uroer.  
  Holder til uro og sengelomme til din bedside crib

   Trin 7: Har du brug for yderligere praktisk tilbehør?

  Har du mon brug for andet tilbehør?

  • Gitter. Hvis du vil være sikker på, at din baby ikke triller ud af Babybay sengen, kan du sætte dette gitter for. Find gitter her. 
  • Hjul. Sæt hjul på din Babybay og tril den nemt fra rum til rum eller fra den ene side af voksensengen til den anden. Hjulene passer til alle Babybay modellerne. Find hjulene her.

  • Sengeforlænger. Har du en bred kant på din forældreseng, kan du bruge sengeforlængeren til at undgå mellemrummet mellem Babybay sengen og forældresengen. Find forlængerstykket til Original her og til Maxi & Boxspring her

  • Ekstra monteringssæt med stropper. Dette sæt følger med til Babybay Boxspring og XXL, men har du en af de lave senge og kan du ikke få L-krogene til at fungere til jeres forældreseng, så kan du tilkøbe dette sæt. Find sættet her.

  • Ekstra monteringssæt med L-Kroge. Disse kroge følger med til Babybay Original og Maxi, men har du en af de høje senge og kan du ikke få de medfølgende stropper til at fungere til jeres forældreseng, så kan du tilkøbe dette sæt med L-kroge. Find sættet her.

  Hvorfor egentlig vælge Babybay? 

  Fordi den vinder bedst i test 2020. Fem populære bedside cribs er blevet testet og Babybay vinder - Læs testen her.

  Se alle sengene

  Se alle sengene stillet op her.