Babybay - Vælg den rigtige Babybay til dig

Posted af myCOPENHAGENkid . den

Babybay guide

Det kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i alle Babybay’s produkter. Følg denne guide og find den seng og det tilbehør, der passer til dit behov.

Trin 1: Mål din seng

Start med at måle jeres forældreseng (fra gulvet til toppen af madrassen). Er forældresengen under 53cm er Original og MAXI sandsynligvis noget for jer og er forældresengen over 53cm, så kig på Babybay Boxspring sengene.

Trin 2: Vælg Babybay seng

Se forskellene på vores fire Babybay senge herunder.

    

 

 • Original: Er forholdsvis lille og kompakt og passer godt, hvis du bor småt og ikke regner med, at skulle bruge sengen mere end 10-12 mdr.  • MAXI: Er lidt større end Babybay Original og hvis du har pladsen, ville jeg vælge den frem for Babybay Original alene fordi barnet får lidt mere plads og fordi de kan ligge i den til de er ca. 14 mdr. 


 

 • Boxspring: Er til dem, der har en høj forældreseng, hvilket vi danskere ofte har. Babybay Boxspring er både høj og bred uden at være i nærheden af at fylde så meget som fx en tremmeseng. Barnet kan ligge i den til de er 14 mdr. 
 • Boxspring Comfort: Er magen til en almindelig Babybay Boxspring, men her sidder et gitter fast på, som kan sættes i 5 forskellige positioner. Husk, at Comfort har sine egne størrelse madrasser.


 
Trin 3: Vælg madras

Se forskellene på vores Babybay madrasser herunder.

Babybay Classic skummadras   Babybay madras med kapok fra Cocoon Company

 

 • Skummadras: Klassisk skummadras. Den er fin og rimelig fast og skummet er tilpas blødt til, at madrassen føles lækker at ligge på.
  Find skummadrassen til Original her, til MAXI & Boxspring her og til Boxspring Comfort her.

 • Kokosmadras: Økologisk kokosmadras, som er virkelig lækker. Hvis jeg skal være helt ærlig, er den klasser over den klassiske skummadras i lækkerhed og det er den jeg har valgt til mit eget barn sammen med en kapok rullemadras.
  Find kokosmadrassen til Original hertil MAXI & Boxspring her og til Boxspring Comfort her.

 • Medicott madras: En ekstra luftventilerende madras, der egner sig specielt godt til allergikere.
  Find Medicott madrassen til Original her og til MAXI & Boxspring her.

 • Kapokmadras: Denne madras kan det hele. Kapok er temperaturregulerende, allergivenlig, økologisk og bæredygtig. Det er luksus! Det skal siges, at den er temmelig hård, hvilket man anbefaler til babyer, så med en rullemadras ovenpå bliver den lidt mere blød.
  Find kapokmadrassen til Original her og til MAXI & Boxspring her


Jeg kan anbefale at se den fulde og ok overskuelige oversigt over alle madrasserne fra Babybay her

Læs om alle Babybay madrasserne

 

Baby Sengetøj fra midnatt 

Trin 4: Vælg lagener

De fleste køber to eller tre lagener til deres Babybay. 

Lagener til Babybay Original


Lagener til Babybay MAXI og Boxspring

Babybay ubehandlet træ

 

Trin 5: Vælg sengerand

Du kan vælge at pynte babysengen med en dejlig, blød sengerand. Sengeranden sikrer samtidig barnet mod hårde stød på sengekanten.

Sengerande til Babybay Original


Sengerande til Babybay MAXI og Boxspring

 

 

Trin 6: Sengehimmel, uroholder eller andet tilbehør?

Vil du skabe en lys og luftig hule til din baby, så kan du vælge at tilføje en sengehimmel. Den fås bare i én størrelse til alle Babybay modellerne. Husk at købe både sengehimmel og himmelstang.

Jeg kan anbefale en sød og praktisk sengelomme til at holde styr på sutter, babylegetøj, nusseklud eller andre små sager. Vi har dem med flere mønstre.

Du kan også give babyen lidt at kigge på, når den lille stump ligger der i sengen. Uro holderen er fra Babybay, men vi har et udvalg af uroer, som du kan finde her.

Babybay sengehimmel Sengelomme fra Konges Sløjd Holder til uro fra Babybay 

Læs mere om sengehimmel til Babybay

 

Trin 7: Har du brug for yderligere tilbehør?

Har du mon brug for andet tilbehør?

 • Boxspring sæt. Har du en boxmadras, som du ønsker at sætte Babybay sengen op mod? Dette sæt medfølger til Babybay Boxspring, men hvis du vælger en af de andre senge, så kan du få brug for dette boxmadras sæt.

 • Gitter. Hvis du vil være sikker på, at din baby ikke triller ud af Babybay sengen, kan du sætte dette gitter for.
  Find gitteret til Original her og til MAXI & Boxspring her

 • Hjul. Sæt hjul på din Babybay og tril den nemt fra rum til rum eller fra den ene side af voksensengen til den anden. Hjulene passer til alle Babybay modellerne. Find hjulene her.

 • Sengeforlænger. Har du en bred kant på din forældreseng, kan du bruge sengeforlængeren til at undgå mellemrummet mellem Babybay sengen og forældresengen.
  Find forlængerstykket til Original her og til MAXI & Boxspring her

 • Klodser, kroge skruer. Står du og mangler det sæt med kroge, skruer og hvide træklodser som holder Babybay sengen sammen med voksensengen? Find sættet her.

 

Stadig i tvivl? Skriv endelig til mig på info@mycopenhagenkid.com eller ring på 42534044. 

Bedste hilsner,
Lailah


Del mit opslag← Ældre indlæg Nyere indlæg →


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Kommentarer bliver godkendt, inden de publiseres